ZAVATE

ZAVATE_alb

SFATURI UTILE

BLOG

S-Bespoke: Metoda revoluționară pentru haine la comandă

Mitul că hainele la comandă sunt scumpe, greu de realizat, cu timpi de execuție mari și sunt dedicate unui grup restrâns de oameni a apus. În dorința lui de a se educa vestimentar, bărbatul român a început să accepte ideea că doar o ținută făcută „după chipul și asemănarea lui“ are puterea de a-l pune în valoare. La ZAVATE, aceasta e și misiunea noastră.

Am discutat în alt articol AICI despre diferența dintre MTM și Bespoke. MTM e un proces care are la bază un costum-etalon, ce nu poate fi schimbat. MTM-ul restrânge mult posibilitățile de combinare și ajustare, limitând fantezia vestimentară a clientului.

Pe de altă parte, în sistemul tradițional Bespoke, se poate realiza orice. Totuși, pentru un simplu sacou, sunt luate în jur de 15 măsurători; croirea și coaserea lui necesită circa 3 probe intermediare, iar timpul mediu de execuție este de 5-6 săptămâni.

Te vei întreba: se poate obține ceva rapid ca în MTM, dar sofisticat ca în Bespoke? Ei bine, da, acum se poate! Știm că bărbatul român nu are răbdare și lasă lucrurile pe ultima sută. Simplified Bespoke – serviciu exclusiv Zavate – este metoda revoluționară ce răspunde la această nevoie. Ea transferă nostalgia trandiției Bespoke în era vitezei urbane. Simplu, accesibil și rapid. Cum?

S-Bespoke e un sistem nou de croitorie, derivat din precizia Bespoke. Astfel, reușim să fim mai dinamici când clientul o cere, rămânând însă profesioniști și ancorați în tradiția și standardele consacrate. Altfel spus, am adaptat vechile principii de croitorie la tehnologiile secolului XXI. Care sunt pașii?

Prima întâlnire: discutăm și luăm notițe pentru orice detaliu ce poate impacta rezultatul final. Da, folosim un etalon ca la MTM, dar îndată ce-l găsim, începe magia… În timp ce MTM-ul obișnuit nu respectă geometria corpului, S-Bespoke permite efectiv intervenții / modificări de structură: bust, unghiuri, curbe, pense, răscroiala umărului și multe altele. La final, obiectivul nostru e clar: o haină nu doar frumoasă, ci și lejeră. Luăm apoi fișa de comandă, o prelucrăm cu grijă și o integrăm într-un proces de producție semiindustrializat.

După 30 de zile: te invităm să probezi haina comandată, care ar trebui să-ți vină ca turnată. Dacă totuși observăm că mai trebuie unele ajustări, le vom opera în nu mai mult de 3 zile.

Bonus: cu serviciul S-Bespoke, vizitele nesfârșite la atelier au apus. Nu mai e nevoie de măsurători pentru viitoarea ta comandă. Dimensiunile tale rămân în baza noastră de date, iar tu câștigi timp pentru ceea ce contează cu adevărat.

Această metodă inovatoare presupune abilitățile, cunoștințele și meșteșugul unor oameni specializați. E aproape o artă. Practic, am luat know-how-ul dobândit în croitoria Bespoke și l-am transpus într-un proces automatizat, pentru a oferi clienților o experiență la standarde de calitate înalte, într-un interval de timp rezonabil. Ia legătura cu noi AICI și lasă-ne să-ți arătăm cum poate S-Bespoke să răspundă exigențelor tale. Încă mai stai pe gânduri?