Dacă un bărbat din Paris are nevoie de un costum la comandă, apelează la Zavate. Dacă un bărbat din Cluj vrea o haină la comandă, apelează la Zavate. E posibil online, cu livrare oriunde.


Cu asta ne lăudăm în deschiderea acestui jurnal: Custom Ready To Wear – cel mai nou serviciu din portofoliul Zavate. Lansat în Starea de Urgență cauzată de Pandemia de Covid-19, ideea ne-a pus în fața unei întrebări pe care-o auzeam din ce în ce mai des:


"Mai faceți bespoke?"


Da, FACEM BESPOKE – e metoda care ne-a consacrat și în jurul căreia s-a dezvoltat brandul Zavate.

Nu am încetat niciodată să producem bespoke, dar a devenit necesar să implementăm un serviciu în plus în portofoliu.


Context:

Anul acesta toată lumea suferă pierderi importante la aproape toate capitolele iar clienții noștri nu mai au acces la serviciile noastre așa cum era în debutul lui 2020. Ne aflăm în lunile care, în anii precendenți, reprezentau cea mai importantă perioadă din an. Începusem anul nesperat de bine comparativ cu ianuarie/februarie anii trecuti, ne aflam pe un ton foarte bun si ascendent; odată cu pandemia, totul s-a oprit. Nu știm dacă e vorba de o amânare ori o anulare a activității anului 2020, dar din punctul nostru de vedere va mai dura cel puțin înca o jumătate de an până când o să revină lucrurile la un normal firesc, adică până în finalul toamnei.


A apărut nevoia unei soluții hibrid.


CRTW: Custom Ready To Wear

CRTW: Custom Ready To Wear – este un serviciu și un produs care îmbină o parte a modului de lucru BESPOKE cu READY TO WEAR. Mai exact, o simbioză între clasicul serviciu de haine gata făcute (pe care în mod obișnuit le iei de la raft) și bespoke (care presupune croială pe măsurile unice ale clientului). Mai precis, CRTW e un Custom Made făcut de la zero, de la croi până la livrarea produsului, cu tehnologii, cu însăilări și cusături, cu detalii și finisaje realizate aproape în totalitate manual.


Esențial în perioada de pandemie este că ne putem folosi și de mediul online. CRTW este un serviciu unic și primul de acest tip din România; în plus, cu metodele şi uneltele potrivite, CRTW poate fi internaționalizat online. Practic, luăm măsurile online și discutam pe internet despre cum ar trebui să arate costumul până în cel mai mic detaliu; în maxim 30 de zile livrăm hainele prin curier.


Toate detaliile despre CRTW, la acest link.

Prima impresie chiar contează!

Creăm hainele combinând geometria, tăieturile și importanța fiecărui detaliu, într-un mod foarte personal. Abilitățile profesionale de lungă durată ale croitorilor noștri vor face ca fiecare bucată de îmbrăcăminte să fie unică, precum persoana care o poartă.


Informații

Tel: 0764.333.081

Email: info@zavate.eu

Adresă

București, Sector 1

Șoseaua Nicolae Titulescu, nr. 1 

bl. A7 / ap. 111

Orar

L-V: 08:00 – 17:00

Salut!

Aceasta este prima noastră comunicare în cadrul Jurnalului ZAVATE.

 Revenim în câteva zile cu noutăți și te anunțăm pe email.