Custom Ready To Wear

Îți oferim un serviciu de croitorie accesibil atât în showroom, cât și de acasă. Poți comanda de oriunde te-ai afla un produs Ready To Wear croit pe măsurile tale. Stabilim împreună detaliile, în atelierul de croitorie sau online cu sprijinul specialistului nostru. Facem hainele manual și le livrăm direct la tine acasă!

Programează-te

* Datele tale de contact rămân confidențiale și nu sunt utilizate decât pentru a te contacta în legătură cu serviciul CRTW.

CRTW online*

* dacă nu ne poți vizita, realizăm acest serviciu la distanță, cu suport online și livrare oriunde în lume. Vorbești live cu designerul. Alegi împreună cu el stofele și elementele de design. Pentru mărimea perfectă, stabilim măsurile corecte.

Faci alegerile cu ajutorul unui specialist

Împreună cu designerul nostru, alegem materialele, culorile și designul care se potrivesc cel mai bine stilului tău. În prima etapă te ajutăm să faci alegerile potrivite, îți luăm măsurile sau ne asigurăm că am primit dimensiunile corecte (dacă ne vedem doar online) și îți prezentăm toate detaliile de care ai nevoie.

Ești asigurat în baza unui contract

Stabilim toate detaliile contractuale și ne asigurăm că respectăm alegerile tale în cele mai mici detalii, de la material și culori până la măsuri, „elemente vestimentare” și termen de livrare.

Primești îmbrăcămintea oriunde te-ai afla

Poți ridica produsul direct din atelierul ZAVATE, aflat în București, pe Calea Victoriei,

sau ți-l putem livra direct la tine acasă (fără costuri suplimentare).

Informații

Tel: 0764.333.081

Email: [email protected]

Adresă

București, Sector 1

Strada Frumoasă, nr. 52

interfon 12

Orar

L-V: 08:00 – 17:00

CRTW: Custom Ready To Wear