ZAVATE

ZAVATE_alb

AVEM COSTUMUL TĂU DE NUNTĂ

E fix așa cum ți-l imaginezi, te simți excelent în el și îți vine perfect. Și asta fără pic de stres, panică sau timp pierdut alergând ca să probezi prin magazine sau pentru modificări pe la croitori.

Avem peste 6 ani de experiență în croitorie bespoke de lux și sute de clienți fericiți. Te vom ajuta să arăți perfect la nuntă într-un costum unicat, croit pe măsurile tale, din cele mai bune materiale din lume.


Smoching Clasic Negru

George s-a căsătorit cu Florentina într-o locație elegantă din Mogoșoaia și a purtat smochingul nostru clasic negru, într-un singur nasture. Și o singură insignă: fly me to the moon.

Costum din In

Tudor s-a căsătorit cu Mihaela Anca la mare, lângă plajă, așa că a mers pe un costum lejer din in, cu vestă și sacou din nuanțe diferite, dar complementare. Insigna cu Batman face toți banii.

Costum Din 3 Piese Negru

Radu și Ana și-au făcut nunta în București. Aici erau pe Ion Câmpineanu, în drum spre petrecere. Radu a ales să poarte un costum clasic negru din 3 piese.

Costum din 3 Piese Verde Închis

Vlad s-a asortat foarte bine cu rochia Cristinei. Și-a ales un costum clasic din 3 piese, de culoare verde, cu o nuanță complementară reflexiilor din rochia ei. O cămașă albă și o cravată cu reflexii verzui îi completează perfect ținuta.

Costum din 3 Piese Bleumarin

Alex M. a avut două ținute pentru nuntă. La cununia civilă și la biserică a avut costumul din imagine – un costum bleumarin din 3 piese, iar seara la petrecere a optat pentru un smoching negru clasic. 

Smoching Clasic Negru

Alex și Andreea și-au dorit o nuntă într-o locație elegantă, așa că Alex a ales o ținută mai formală: un smoching clasic negru. Simplu și elegant.

Costum din 3 Piese All Seasons

Andrei și Adriana au avut nunta într-o pădure de lângă București. Andrei s-a simțit în largul lui într-un costum all season din 3 piese gri închis, ca să se asorteze cu căștile Marei (credem noi).

Costum din 3 Piese Bleumarin

Vlad s-a căsătorit cu Bianca într-un costum din 3 piese bleumarin, cu cămașă albă și cravată tot bleumarin. Un costum pe care cu siguranță îl va mai putea purta și la alte evenimente.

Smoching Clasic Negru din 3 piese

Alex și Oana nu și-au dorit orice fel de nuntă, ci una cu tematică de anii 70. Au făcut nunta la un conac, iar Alex a purtat un smoching clasic negru, dar din 3 piese, pentru a fi mai în ton cu tematica.

Îl ai în 4 săptămâni.

Dar e mai eficient din punct de vedere timp pentru tineÎn total o să ia maximum 2h30 din timpul tău. Mai puțin decât ți-ar lua să alergi și să probezi prin magazine.

Ziua 1
Durata: 1-2h

Ne întâlnim și ne cunoaștem. Stabilim împreună croiala și materialele. Îți luăm măsurile.

Ziua 28*
Durata: 30min (max)

Probezi costumul. Finalizăm lungimea pantalonului. Verificăm dacă e nevoie de extra ajustări. În caz că nu, poți deja să îți ridici costumul.

*Opțional, ziua 14 prin serviciul expres.

Ziua 31
Durata: 5min

Costumul tău este gata. Vii să îl iei. Te bucuri că ai costumul pe care ți-l doreai, care îți vine ca turnat și arată superb.

Sau în doar 14 zile prin serviciul expres.

Dacă te grăbești, te putem ajuta să îl ai mai rapid, în maximum 2 săptămâni. Întreabă-ne care sunt condițiile.

Ce fel de costum?

În mare, ai câteva direcții mari spre care poți merge, dar care, bineînțeles, pot veni cu zeci de variațiuni în funcție de cât de formal vrei să fii, sau cât de mult vrei să te iei în serios.

Smoking negru

Mai formal decât o ținută business, smochingul negru e purtat în mod tradițional la evenimentele de seară, după 18:00.

Cu unul sau două rânduri de nasturi, îl poți purta cu brâu sau vestă, cu cămașă albă cu sau fără plastron, cu guler de rândunică sau clasic.

Varianta de sacou Double Breasted e o opțiune smart, ne-tradițională dar versatilă, ce poate fi folosită cu alte ținute. 

Smoking creative

Este cel mai interesant dress code formal. Perfect dacă vrei să experimentezi, să te joci cu texturile și culorile.

Doar să ai grijă cum o faci, nu uita că în primul rând trebuie să fii elegant.

Poți începe prin a înlocui sacoul negru cu unul albastru, verde sau vișiniu. Poți continua apoi prin a înlocui cămașa albă cu una într-o nuanță foarte palidă de albastru sau roz.

Costum clasic

O ținută clasică, îți permite să eviți smochingul negru dacă nu deții unul sau dacă… pur și simplu simți că nu e pentru tine.

Marele avantaj al acestei ținute este flexibilitatea. O poți purta și cu alte ocazii, mai ales în business sau la evenimente de seară, integral sau pe bucăți.

Pentru asta îți recomandăm un costum sobru, bleumarin, cămașă albă, pantofi negri sau maro în stil Oxford sau Derby, și șosete închise la culoare.

Pentru că și tu s-ar putea să ai aceleași temeri, ne-am întrebat clienții care au fost cele mai mari griji ale lor legate de costumul de nuntă

Din câteva motive. Nu e o haină de dimensiuni standard, făcută în serie, ci unicat, făcută să stea bine fix pe corpul tău. Se investește mai mult timp în crearea lui, mai multă atenție și e nevoie de muncă specializată. Și folosim doar materiale de cea mai bună calitate din Italia și Marea Britanie – cu mult peste materialele folosite în costumele de serie. Atât la exterior, cât și la interior. 

Stai liniștit. Ne vom da seama împreună printr-o serie de întrebări pe care ți le vom pune despre cum va fi nunta, cum îți place să te îmbraci în general etc. Și te vom trece printr-un scurt masterat în costume ca să îl descoperim pe cel care ți se potrivește fix ție.

Super confortabil. Printre primele întrebări pe care ți le punem când vii la noi este “cum îți place să te îmbraci?”. Pentru că există multe tipuri de croieli și de material. Și îți putem face costumul să se simtă exact ca hainele în care te simți cel mai bine. În plus, îți vom cere detalii despre unde și când se ține nunta, ca să știm dacă folosim un material călduros, unul răcoros sau unul mai gros, dar care respiră.

Timp de mai bine de 6 ani am fost unul din puținele ateliere bespoke de lux din România, lucrând un număr limitat de costume pe lună pentru unii dintre cei mai bogați oameni de business din țară. Dar și pentru câteva sute de miri și nuntași care s-au simțit și au arătat extraordinar la nunțile la care au fost. Și ne-au trimis mereu următoarea rundă de clienți.

Costumele noastre sunt purtate în meeting-uri de business la cel mai înalt nivel în New York, Londra sau Silicon Valley.


ZAVATE – Showroom
București, Sector 1
Strada Frumoasă, nr. 52 / Interfon 12

Orar
L-V: 09:00 – 18:00

Suntem o echipă de profesioniști care măsoară centimetru cu centimetru și coase fiecare bucată de material cu atenție și delicatețe.

Mai bine de 6 ani, am funcționat doar ca atelier bespoke de lux, lucrând un număr limitat de costume pe lună, pentru un cerc foarte select de oameni, care ajungeau la noi doar prin recomandări.

Mai nou, printr-o metodă tehnologizată, derivată din precizia bespoke, reușim să fim mai dinamici, rămânând profesioniști și ancorați în tradiție și în standarde.

© 2022 ZAVATE