ZAVATE

ZAVATE_alb

SFATURI UTILE

BLOG

5 moduri unice să-ți personalizezi costumul de nuntă

Ziua nunții tale e un moment deosebit. Totuși, în peisajul nunților, costumul mirelui tinde să fie adesea monoton și standardizat… Mulți bărbați se confruntă cu greutatea de a-și personaliza ținuta într-un mod unic. Acest mod ar trebui să reflecte cu adevărat stilul și personalitatea lor.

Spune drept, te-ai săturat de costumele de nuntă care arată toate la fel? Îți dorești ca ținuta ta să iasă în evidență și să adauge o notă personală, dar nu știi de unde să începi?

Nu-ți face griji! În acest articol, îți prezentăm 5 moduri unice să-ți personalizezi ținuta de nuntă, astfel încât să te simți cu adevărat special în ziua cea mare!

1. ACCESORII PERSONALIZATE
Cel mai subtil, dar totodată select accesoriu pe care îl poți purta în ziua nunții tale sunt butonii. Dacă porți cămăși cu manșete duble, franțuzești, butonii sunt un must have de care merită să ții cont. Totuși, nu te limita la o pereche de butoni standard, de care are toată lumea. Optează, în schimb, pentru niște butoni gravați cu inițialele tale sau cu data nunții. Astfel, îți vei aminti de ei toată viața. Iar apoi, când îi vei purta la o cină romantică sau la aniversarea nunții voastre, vor continua să aibă o valoare sentimentală pentru tine.

2. OBIECTE MOȘTENITE DIN FAMILIE
În trecut, se obișnuia ca bunica văduvă să transfere inelul ei de logodnă nepoatei sale. Păstrând proporțiile, dacă ai un ceas de la bunicul tău veteran de război, o clemă de cravată sau o pereche de butoni, merită să le porți cu toată încrederea. În fond, purtarea unor obiecte moștenite din familie adaugă o notă emoțională și leagă trecutul de prezent într-un moment special și unic.

3. BATISTA DE BUZUNAR
Chiar dacă batista de buzunar e un detaliu care a devenit comun, tu poți duce lucrurile la nivelul următor. Optează pentru o batistă cu un model aparte, pe care să fie cusute inițialele tale, un citat special sau data nunții voastre. Există numeroase firme care se ocupă cu broderia computerizată și care te pot servi. Sau, pentru un iz ceva mai sofisticat, un croitor priceput va răspunde pozitiv acestei cereri din partea ta. Deși e un detaliu pe care nu-l vor vedea nuntașii, va adăuga un plus de originalitate pe care tu și soția ta cu siguranță îl veți admira.

4. ELEMENTE TRADIȚIONALE SAU CULTURALE
Încorporează elemente tradiționale sau culturale în ținuta ta, chiar dacă alegi să porți un black tie sobru. Nu te sfii să asociezi o căptușeală tradițională, o cămașă cusută în familie sau un simbol tradițional care să reflecte moștenirea ta culturală. Dacă provii dintr-un neam nobil, o insignă de rever cu blazonul strămoșilor tăi poate cântări enorm la impresia generală, fără să epatezi. Insigna de rever poate fi și semnul unei afilieri la un club sau organizație.

5. PARFUMUL
Parfumul joacă un rol crucial în ziua nunții. El contribuie la crearea unei impresii de neuitat și la întărirea încrederii în tine. Alegerea unui parfum deosebit poate evoca amintiri prețioase, accentuându-ți personalitatea într-un mod subtil, dar puternic. În plus, parfumul ales pentru ziua nunții va deveni un simbol al acelui moment, stârnind amintiri plăcute ori de câte ori îl vei purta în viitor.

Așadar, acestea au fost cele 5 moduri unice să-ți personalizezi ținuta de nuntă. Aplică și tu aceste ponturi pe ținuta ta și vei simți imediat diferența. Deși pot părea lucruri mărunte, ele vor face o diferență uriașă la imaginea de ansamblu. Astfel, vei transmite cu adevărat cine ești și vei străluci, alături de aleasa ta, în ziua cea mare.