Clubul ZAVATE

Important

Urmând indicațiile OMS împotriva COVID, am suspendat activitățile Clubului Zavate până la o nouă notificare. În condițiile extinderii libertăților de mișcare, ne pregătim pentru reluarea evenimentelor; toți membrii vor fi anunțați în momentul potrivit.

Reamintim faptul că această măsură a fost luată în interesul siguranței membrilor și a oaspeților. În acest timp continuăm să comunicăm prin intermediul rețelelor de socializare, cu ajutorul acestui site și prin intermediul newsletter-ului nostru.

Așteptăm cu nerăbdare să revenim la normal atunci când situația ne va permite și profităm de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru sprijinul și loialitatea pe care ni le-ați arătat în această perioadă.

Cu cele mai bune urări,

Zavate.

Prima impresie chiar contează!

Creăm hainele combinând geometria, tăieturile și importanța fiecărui detaliu, într-un mod foarte personal. Abilitățile profesionale de lungă durată ale croitorilor noștri vor face ca fiecare bucată de îmbrăcăminte să fie unică, precum persoana care o poartă.


Custom Ready To Wear

Îți oferim un serviciu de croitorie accesibil atât în showroom, cât și de acasă. Poți comanda de oriunde te-ai afla un produs Ready To Wear croit pe măsurile tale. Stabilim împreună detaliile, în atelierul de croitorie sau online cu sprijinul specialistului nostru. Facem hainele manual și le livrăm direct la tine acasă!

Informații

Tel: 0764.333.081

Email: info@zavate.eu

Adresă

București, Sector 1

Șoseaua Nicolae Titulescu, nr. 1 

bl. A7 / ap. 111

Orar

L-V: 08:00 - 17:00

CRTW: Custom Ready To Wear